Nova obertura a Barcelona! Ara també a Sants!

22 des. 2016 a HabitatgeAmable, Novetats, Serveis immobliaris | Sense comentaris

Imatge de la nostra botiga a Barcelona

Hola a tots, 

En aquest nou post us enunciem una novetat molt important per a nosaltres, Àbac Habitatge és la primera agència immobiliària especialitzada en #HabitatgeAmable. Hem nascut a Terrassa i ens en sentim molt orgullosos (#OrgullTerrassenc); tot i així, ara ampliem el nostre camp d’acció!

A partir d’avui dijous, també ens trobareu a Barcelona.

Obrim una oficina al barri de Sants, al carrer de Muntadas, 20-22, local 2, davant del Parc de l’Espanya Industrial. Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 935 66 40 50. 

Treballem per defensar els interessos del comprador (personal shopper immobiliari) i trobar les millors opcions, i confiem que la nostra aposta per l’Habitatge Amable estigui a l’altura de les expectatives de les persones i les institucions que ens han animat a fer aquest pas. 

Tot inici és un gran repte, i més si s’aposta per un projecte diferent i innovador. El caliu, els ànims i les mostres d’agraïment de les persones amb les que fins ara hem tingut la sort de poder col·laborar, són la millor energia per afrontar un repte que va més enllà dels habitatges amables.  

Tots ens fem grans i ens podem trobar amb dificultats en forma de malalties o accidents. Fem que la vida, tota ella, sigui més AMABLE. 

Moltes gràcies a tots pel vostre suport.

Escriure una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *