Una immobiliària diferent

28 març 2017 a HabitatgeAmable, Serveis immobliaris | Sense comentaris

Ni millors ni pitjors, diferents

A Àbac Habitatge no som ni millors ni pitjors que a les altres immobiliàries, només som diferents.

Diferents, perquè la nostra activitat principal no és la de vendre immobles, que si cal, també ho fem. Sinó que, som diferents per ajudar als nostres clients, majoritàriament gent gran i persones amb mobilitat reduïda, a trobar la solució que millor s’adapta a les seves necessitats.

Solucions que sovint passen per millorar o adaptar la pròpia llar, que per motius obvis, sol ser la solució més volguda i esperada. Però si això no pot ser, llavors cal buscar altres alternatives, que seran buscar un altre habitatge, que s’adapti al màxim a les necessitats de la persona.

Retrat d'una parella gran feliç a casa seva.

Som un equip d’especialistes en accessibilitat i assessors immobiliaris. Treballem l’àmbit de la reforma, i treballem com a assessors acompanyant al client en el moment de la cerca i tria del seu nou habitatge.

Ens posicionem al costat del futur usuari de l’HABITATGE AMABLE, sigui llogater o comprador. No treballem defensant els lògics interessos del propietaris, treballem defensant els legítims interessos dels futurs llogaters o compradors, per donar una resposta efectiva i integral a la voluntat – de la gent gran i de les persones amb diversitat funcional – de viure amb plena autonomia.

Escriure una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *